WEBSITES VAN A TOT Z 

Het schrijven van teksten voor een website is een vak apart. De bezoekers van een website ‘scannen’, dus goede koppen net als korte en duidelijke teksten moeten de aandacht vasthouden. En de lezer aanzetten tot een verdere kennismaking met al wat een website te bieden heeft. De eerste kennismaking is dus essentieel! 

Ik kan u behulpzaam zijn bij uw tekst en beeld voor internet. Dat kan zijn door het redigeren van reeds bestaande teksten, het maken van nieuw materiaal en het aanpassen van de teksten op uw doelgroep. Maar ook door het maken en/of bewerken van foto’s of vervaardigen van toepasselijke illustraties en infographics.

Voor het vervaardigen van een website, het webdesign, werk ik nauw samen met GOEDKOOPUWWEBSITE.NL - een bedrijf dat zich met een gunstige prijs richt op webdesign voor het midden- en kleinbedrijf, zelfstandige ondernemers en particulieren. Inmiddels hebben we een aantal gezamenlijke projecten gedaan tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

 

UW VERHAAL DIGITAAL

Het vertellen van iemands verhaal is tegenwoordig niet meer beperkt tot een stukje papier. Wat dat verhaal ook is. Een jubileumboekje bij uw 50-jarig huwelijk, een hommage aan een overledene, een familiekroniek, maar ook een bedrijfsbrochure of een nieuwsbericht.

De tekst blijft een heel belangrijke basis maar multimediale ontwikkelingen dragen bij aan het verlevendigen ervan. Niet alleen een foto vertelt meer dan 1000 woorden alleen, maar ook filmbeelden kunnen  bijdragen aan het verlevendigen van uw boodschap. Het project 'Badhoevedorp. De Film.' heeft mijn enthousiasme voor film en video hernieuwd en aangewakkerd.

Met dat enthousiasme heb ik een goede mentor gevonden in filmer HUIB LIRB, waarmee ik nu samenwerk om deze digitale verhalen de nodige professionele technische begeleiding te geven. 

 

 

INFOGRAPHICS EN MEER

 

Een infographic, vrij vertaald een 'informatieve illustratie' combineert tekst & beeld in een kaart, een poster of een flyer ter verduidelijking van uw boodschap. Kleuren, lijnen, pijlen, teksten en fotografie komen samen in een stripachtige illustratie. Het doel van infographics is het inzichtelijk maken van processen en gebeurtenissen op grond van gegevens. 

Maar ook voor het ontwerpen van een flyer, poster of een visitekaartje kunt u bij mij terecht. Of voor het maken van een fraai uitziende tekst voor een jarige job of een boekje om uw gasten mee te geven na een festiviteit. En dat alles naar wens geïllustreerd met een originele personal touch!